Opis

MASLINOVO ULJE (Olea oil)
Maslinovo ulje po kemijskom sastavu najsličnije je sebumu zbog čega brzo prodire u kožu. Hidratizira kožu, smanjuje upale, svrbež i osipe, pomaže u sprečavanju pojave akni, djeluje umirujuće na kožu, te sprečava perutanje.
KOKOSOVO ULJE (Cocos nucifera)
Čudesan dar prirode koji se koristi za njegu cijelog tijela. Kokosovo ulje ima snažno antivirusno i antibakterijsko djelovanje. Sadrži veliku količinu vitamina E, pomaže kod smanjivanja infekcije kože, usporava starenje kože, brzo se upija u kožu i pruža joj razne vitamine i minerale.
MAKADAMIJA (Macadamia integrifolia)
Ulje Makadamije bogato je palmitoleinskom kiselinom, koja se nalazi u sebumu mlade kože, stoga je izrazito pogodno za tretiranje suhe i zrele kože, kao i za njegu dječje kože. Svojevrstan je melem za opekline, ožiljke, rane i iritacije. Prodire duboko i brzo u kožu te se brzo upija.
VITAMIN E
Ovo ulje ima antioksidativna svojstva, zbog antioksidativnih svojstava usporava znakove starenja. Kada se nanosi na kožu ono sprječava djelovanje slobodnih radikala, te stoga i oštećenja koja mogu nastati na koži. Također, ulje vitamina E djeluje protuupalno.
Ovo je ulje učinkovito hidratantno sredstvo. Pomaže koži u zadržavanju prirodne vlažnosti i sprječava prevelik gubitak tekućine iz tijela. Zato je iznimno povoljno za osobe sa suhom i umornom kožom. Dnevna primjena ulja vitamina E može učiniti čak i jako suhu kožu zdravom i nahraniti ju. Koža vrlo brzo upija ulje vitamina E pa se izglađuju štete uzrokovane UV zračenjem.
GREJPFRUT – Citrus paradisi
Djelovanje: diuretičko, detoksicirajuće, stimulira limfni sustav, tonizirajuće, antidepresiv, dezinfekcija zraka
Njegov miris potiče sreću, zadovoljstvo, osjećaj mira i ispunjenosti. Osoba stječe osjećaj sigurnosti, ima povjerenja u sebe i svoje postupke.
CEDAR – Cedrus atlantica
Djelovanje: antiseptičko, antiinfekcijsko, mukolitičko, astrigentno, antidepresivno, stimulirajuće, tonizirajuće, regenerira arterije.
Njegov miris potiče sreću, zadovoljstvo, sigurnost, smirenost, prihvaćanje. Djeluje umirujuće, olakšava stanja zabrinutosti i tjeskobe, pomaže mirno usnuti, vraća samopouzdanje, jača emotivnu i psihičku stabilnost. Umiruje i jača živčani sustav, donosi jasnoću uma, čuva stabilnost uma, jača fokusiranost, omogućava smireni rad uma.
AKTIVNI UGLJEN
U Aziji aktivni ugljen smatraju najboljim sredstvom za čišćenje lica i upotrebljavaju ga već stoljećima. Poput ljekovite gline, aktivni ugljen na sebe veže štetne tvari i toksine iz organizma. Odličan je za postizanje ljepote kože, uklanjanje mitesera i čišćenje kože

Tablica veličina

56

62 68 74 80

86

0-2 mjeseca

2-4 mjeseca 4-6 mjeseci 6-8 mjeseci 8-10 mjeseci

10-12 mjeseci

Opseg grudi

44,5

46 47,5 49 50,5

52

Opseg trbuščića

47

48 49 50 51

52

Duljina ruke

20

22 24 26 28

30

Duljina hlača

18

21 24 27 30

33

Duljina stopala

9

9,5 10 10,5 11

11,5