1. Krštenje.hr
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Kozmetika
  6. /
  7. Kozmetika za Muškarce

Kozmetika za Muškarce

Kozmetika za muškarce idealan je poklon prilikom svečanih prigoda. Edward s beard za muškarce osim kvalitetne njege poseban je dodatak i znak pažnje kao uspomena na obiteljsko i prijateljsko okupljanje oko tradicije i vrijednosti.

Zagreb, 30. studenoga 2017. – Za predstavljanje nove kozmetike za njegu brade i brkova nekoliko je markatnih hrvatskih muškaraca prvi put stalo pred objektiv profesionalnog fotografa.
Edvard, Željko, Emil i Branko, muškarci različitih dobi i stilova života, u Konjičkom su se klubu Kairos u Jastrebarskom pretvorili u suvremene kauboje kako bi prenijeli duh kozmetike Edward’s Beard by Orioli. Fotografije potpisuje Martina Cvek.

Kozmetika-za-muškarce-pakiranje

Kozmetika za muškarce za pranje brade i brkova, voska za brkove te ulja i balzama za bradu!

„Suvremeni muškarac želi se brinuti o sebi poštujući svoju osobnost, ali i prirodu. Zato smo svu našu pozornost pridali izboru organskih sastojaka i razvoju naših proizvoda. Danas se u sastavu većine komercijalnih, pa i najskupljih proizvoda nalaze kemijski i sintetički konzervansi, emulgatori, mirisi, boje, silikoni, parafini te alkoholi. Svaki od tih sastojaka zapravo škodi našoj koži. Kemijske sastojke ljudski organizam ne prihvaća kao svoje i zbog toga razvija antitijela.

Kozmetika za muškarce Hrvatski Bradonje

To je osnovni razlog zašto vam mnogo kozmetike nakon nekog vremena više ne odgovara. Tada mijenjate omiljen proizvod i tražite novi. Polako se, dakle, smanjuje uporaba konvencionalnih, sintetičkih proizvoda. Ljudi postaju sve svjesniji činjenice da ono što nanosimo na kožu postaje jednako važno kao i ono što jedemo. Zato sve više biraju ono sto posto prirodno“, kazala je Jelena Martinjak Orioli, direktorica obiteljske tvrtke Orioli.

Nova se linija proizvoda te tvrtke sastoji od sapuna za pranje brade i brkova, voska za brkove te ulja i balzama za bradu. Njihovi su sastojci u potpunosti prirodni, a proizvodi nisu testirani na životinjama.

Kozmetika za muškarce
Kozmetika za muškarce

Među prvima kozmetiku je isprobao Filip Riđički, glumac, glazbenik i voditelj, proslavljen serijom Crno-bijeli svijet. Iako je veći dio ove godine proveo bradat, otkrio je da je tek sada naučio kako bradu ispravno njegovati. Kozmetiku je sa zanimanjem proučila i glazbenica Antonija Šola.

Tvrtka Orioli osnovana je 2014. godine naslanjajući se na dugu obiteljsku tradiciju vezanu uz proizvodnju svijeća i kozmetike. Program Aromatherapy čiji je Edward’s Beard dio, donosi iskorak u dizajnu i inovativnosti.

Edward s beard za muškarce

Provjeri Sve

Krštenje.hrKategorijeLista Želja
Pretraži
Račun