1. Krštenje.hr
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Novosti
  6. /
  7. Odjeća za Krštenje 2022

Odjeća za Krštenje 2022

Popularni Hrvatski brand od sada ima još veću ponudu odjeća za krštenje i kompleti u uređenome prostoru Orioli smještenom u samom srcu starog gradskog centra Jastrebarskog, na adresi Braće Kazić 4, na mjestu gdje se nalazila rodna kuća jednog od najvećih Jaskanaca u povijesti, tvorca Banovine Hrvatske Vladka Mačeka.

Krštenje.hr predstavlja najljepše haljinice i najmedenija odjelca koja osvajaju svojim tonovima svijetlo-sive i bež boje u bajkovitom prostoru namještenom drvenim “kućicama” gdje se bez problema možete opustiti i u miru razgledati sve što Krštenje i grupa Orioli nudi.

odjeca za krštenje

Orioli i Krštenje.hr showroom prikazuje krsne košuljice, već spomenuti veliki izbor haljina i odijela za krštenje, kapice, cipelice, čarape, trake za kosu, krunice od staklenih perli s imenom djeteta. Kompleti za krštenja sastoje se od svijeća za krštenje i svega potrebnog za veliki dan malih princeza i prinčeva u nadaleko poznatom te cijenjenom prodajnom salonu i izvan Hrvatske.

Želimo još jednom napomenuti da su za sve korišteni ekološki i prirodni materijali a sve u “Orioli the Original” concept storeu izrađeno je ručno u Hrvatskoj.

odjeca za krstenje prodaja

krstenje mirisne svijece

Odjeća za krštenje Salon

Na “Orioli Krštenje” čarolija nikad ne prestaje – jer oni stvaraju zadovoljne kupce

Izniman kutak showrooma posvećen je luksuznim Orioli aroma svjetiljkama koje će od svakog doma učiniti mjesto za opuštanje i odmor, a bit će i savršen poklon za baš svaku priliku. Tu su i mirisne svijeće svih oblika i neodoljivih mirisa, a sve što ćete naći u ponudi Orioli the Original može biti obogaćeno i Vašom vlastitom idejom i stilom. Izuzetno je popularna i posebna Orioli the Original kozmetika “Edward’s Beard” namijenjena njezi brade.

Posjetite prodajni prostor smješten u Jastrebarskom, dogovorite individualnu odjeću za krštenje u opuštenoj atmosferi i prepustite se čaroliji Orioli ili pogledajte na webshop.

Krštenje.hrKategorijeLista Želja
Pretraži
Račun