Dostava

Dostavu se vrši putem GLS servisa ili Hrvatske pošte te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske osim na pojedinim otocima.

Naručeni artikli nakon primljene uplate ( ako ste u narudžbi izabrali opciju, uplata bankovnom transakcijom ) šalju se u roku od 14 radna dana od dana primitka uplate (osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije). Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što navedenog nema, Prodavatelj se obvezuje odmah obavijestiti Kupca, a Kupac ima pravo jednostrano raskinuti ugovor i tražiti povrat novca, pristati na naknadni rok za isporuku ili alternativni proizvod. Ukoliko Vas dostavljač GLS servisa ili Hrvatske pošte ne nađe na navedenoj adresi, ostavlja Vam se obavijest o neisporučenoj pošiljci i mjestu i roku u kojem pošiljku možete preuzeti.

Dostava isporuka

Sve naručene artikle nastojati ćemo isporučiti u jednom paketu, ukoliko to nije moguće zbog stanja zaliha, težine ili mogućnošću loma istog, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljki. U rokove isporuke ne računa se : dan narudžbe/zahtijeva, vrijeme kašnjenja zbog netočne ili nepotpune adrese Kupca, vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje Prodavatelj nije kriv te neradni dani ukoliko predstavljaju početak ili kraj roka.

Trošak dostave za naručene proizvode u vrijednosti manjoj od 500,00 kuna dodatno se zaračunava u iznosu od 45 kn za dostave na području Republike Hrvatske.

Besplatna dostava je za sve naručene proizvode u vrijednosti 500,00 kuna i više kuna.

Otpremu (dostavu) vršimo na području Republike Hrvatske i vršimo međunarodnu dostavu po važećem cjeniku Hrvatske pošte.

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Iznosi dostave paketa za narudžbe izvan Hrvatske obračunavaju se prema težini paketa i zemlji dostave.
Dostavna služba za međunarodne pakete je Hrvatska pošta.

Težina paketa Od 0-5 kg Od 5-10 kg

 • Slovenija 62,50 kn 72,50 kn
 • Srbija 95,00 kn 130,00 kn
 • BiH 79,00 kn 91,00 kn
 • Crna Gora 95,00 kn 130,00 kn
 • EU1
  (Austrija, Belgija, Danska, Nizozemska, Njemačka, Velika Britanija) 110,00 kn 150,00 kn
 • EU2
  (Češka, Finska, Francuska, Italija, Luxemburg, Mađarska,
  Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Španjolska, Švedska) 165,00 kn 230,00 kn
 • Europa 3
  (Sve ostale zemlje) 260,00 kn 310,00 kn
 • Sjeverna i Južna Amerika 250,00 kn 400,00 kn
 • Ostatak svijeta 320,00 kn 500,00 kn

Kako biste izbjegli carinjenje, raspitajte se o cjenovnom pragu za carinjenje paketa u vašoj državi. Na otvaranje paketa na carini mogu također utjecati njegove dimenzije i težina.
Primatelj može biti odgovoran za plaćanje poreza i drugih troškova svoje države, ako takvi postoje. Orioli Concept j.d.o.o. nije odgovorna za takve troškove niti kašnjenje paketa zbog pregleda na carini.